zaterdag 10 september 2011

De balans na 10 maanden...

Op zondag 21 augustus was het 10 maanden geleden, dat Loeca de deuren opende voor de gasten! Tijd om de balans op te maken hoe het de afgelopen 10 maanden is gegaan en hoe Loeca het ervaren heeft. Daarnaast en niet geheel onbelangrijk, wat brengt Loeca na deze 10 maanden voor nieuws om een avondje weg te zijn van alle dag?

Hoe heeft Loeca het allemaal ervaren - de overpeinzing?
Op de eerste plaats als een enorme uitdaging! De uitdaging om met verse en kwaliteits producten, mooie en eerlijke gerechten aan tafel te serveren, om mooie, maar vooral lekkere wijnen te serveren en om meer bieren in het assortiment te hebben dan gebruikelijk. Kortom voor iedere gelegenheid het juiste moment. Bij Loeca begon de dag om 9 uur met het poetsen van de toiletten, stofzuigen en stoffen, om 11 uur starten met een heerlijke verse koffie, broodje, borrel en in de avond fijn eten, maar wel van hoge kwaliteit. Dat dit gewaardeerd wordt door onze gasten blijkt uit de vele leuke en warme recensies op de diverse reviewsites.

Op de tweede plaats heeft Loeca nu bijna alle maanden van het seizoen mee gemaakt. De ene maand wat drukker dan de andere, de ene week wat drukker dan de andere en de ene dag wat drukker dan de andere, dagen met mooi weer, dagen met storm, regen, weeralarm of zelfs sneeuw...

De afgelopen maanden waren een te gekke leerschool voor Loeca met vele mooie momenten, met een kreeftenavond, een mosselavond ontstaan via onze Facebook fanpage, met vele gezellige mensen, met leveranciers en vooral niet te vergeten met toppers van medewerkers, die passie hebben.
Natuurlijk zullen we nu momenten vergeten te delen...sorry!

Een mooi moment om terug te denken, afwegingen te maken en diverse keuzes, zoals bijvoorbeeld openingstijden, te overwegen voor de komende tijd.
De afgelopen twee weken heeft Loeca, samen met enkele medewerkers keuzes gemaakt om het voor jou nog leuker te maken om een avondje weg te zijn.

Wat gaat Loeca doen - de vooruitblik?
Vanaf woensdag 14 september zal Loeca vanaf 16 uur geopend zijn! Ja, je leest het goed...Loeca gaat later open en serveert (tijdelijk) geen lunch. Natuurlijk blijft er de mogelijkheid om op verzoek bij Loeca te genieten van een lunch of High Tea, maar dat is afhankelijk van je wensen en aantal gasten.
Niet getreurd, want dit is in ieder geval tot 1 april, als iedereen weer vrolijk wordt van het weer en weer aangenaam naar buiten wilt.

Om 16.00 uur staat Loeca gastvrij voor jullie klaar met maar liefst vijf open witte wijnen, drie open rode wijnen en twee open rosé wijnen. In de volksmond heet het gewoon wine by glass! Uiteraard hebben we daarnaast nog diverse wijnen, die alleen per fles verkrijgbaar zullen zijn.
Hoe leuk is het om naar ieders beleving en smaak de diverse wijnen per glas te kunnen proeven? Wijnen, soms onontdekt, uit Frankrijk, Italië, Nieuw-Zeeland, Spanje, Zuid Afrika, Chili en Portugal. En ja, het is ook de bedoeling dat dit aantal uiteindelijk nog meer uitgebreid gaat worden, zodat je nog meer keuze hebt om te genieten.

Naast de keuze uit de verschillende wijnen heeft Loeca vanaf woensdag ook diverse soorten bier van tap en op fles. Vijf bieren van tap zullen verkrijgbaar zijn en vier op fles. En ook dit aantal zal uitgebreid gaan worden met verschillende speciaalbieren uit onder ander het bier land bij uitstek: België.

Wat is er op zo'n moment lekkerder dan een mooi glas wijn, of een goed glas bier met een bijbehorende tapas of happas in een gemoedelijke omgeving en relaxte muziek op de achtergrond?

En dan wordt het vanzelf avond!
Ook daar heeft Loeca gesleuteld....

Wat en hoe?

Dat vertellen we nu niet en dat gaan we nu ook niet vertellen in deze blog.

Ben je nu nieuwsgierig geworden? Donderdag is het #proefkonijnenavond bij Loeca. In vier gangen laten we jou proeven van de nieuwe kaart! Wil je hiervoor reserveren? Leuk!
Je kunt bellen met 0255 540738, via deze link reserveren onder vermelding van #proefkonijnenavond of een DM sturen via Twitter onder vermelding van het aantal personen en #proefkonijnenavond.

Wij hebben er mega zin!

Groetjes,
Team Loeca


Geen opmerkingen:

Een reactie posten