zondag 18 september 2011

Bij Loeca is het nu iedere week restaurantweek!


Waar zullen we heen gaan? Wijn drinken? Uit eten? Biertje pakken? Haarlem? Beverwijk? Amsterdam?

Nee, joh! Dat kan gewoon in IJmuiden aan de Kennemerlaan bij Loeca | eten en drinken!

Loeca is nu ruim 10 maanden open en is de puzzel af gaan maken! We kunnen nu eindelijk antwoord geven op de vraag: "Waarom moet ik gezellig bij Loeca gaan borrelen en/of eten?".

Aan de inrichting van Loeca is niets verandert. Het warme en huiselijke, sfeervolle en kleurrijke, maar bovenal gezellige gevoel van Loeca is er nog steeds en stemt vrolijk! Loeca is een heerlijke plek in IJmuiden voor een persoonlijke ontmoeting, een zakelijk gesprek, een afspraak met vrienden of gewoon zomaar. U zult zich bij ons binnen of op het terras (als het zonnetje schijnt uiteraard) snel thuis voelen!

Wel is het concept volledig aangepast en vernieuwd. Loeca heeft de puzzel compleet gemaakt, waarom jij nu juist bij ons een lekker gezellig avondje weg kan gaan.

Loeca schenkt sinds vorige week maar liefst tien open wijnen uit alle windstreken van de wereld. Gewoon per glas! Geen 'huiswijnen' meer, maar gewoon een wijn die jij lekker vindt. Vijf bieren van tap en vier op fles zorgen er voor dat ook de bierliefhebber bij Loeca kan genieten onder het genot van diverse tapas en happas. 

En dan de grootste verandering! 
Onze kaart bestaat nog maar uit zes voorgerechten, zes hoofdgerechten en zes nagerechten... jij kunt hier uit kiezen voor € 26,90 per persoon.
De gerechten worden voor het grootste deel in eigen keuken gemaakt, zoals bijvoorbeeld de geitenkaaskroketjes, de dimsums van brie en truffel, de huisgerookte zalm...

Je zult wel denken: 'wat een mooie praatjes'? Wat een flauwekul! Maar voor Loeca is het echt belangrijk om goede kwaliteit voor een eerlijke prijs in een ongedwongen sfeer met jou te delen! Hoe leuk is het om samen met ons te genieten en jouw ervaringen te vertellen aan andere genieters en op bijvoorbeeld beoordelingssites als Iens of Eet.nu.

Via Facebook proberen we vele leuke avonden te organiseren, kennis te delen en te vertellen wat we doen. Uiteraard doen we dat niet alleen, maar samen met al onze fans. 

Ontmoeten we elkaar een keer in de echte wereld @Loeca?
Loeca is in ieder geval tot en met 31 maart 2012 geopend vanaf 16.00 uur. Wil je eerder komen met een gezelschap, bel of email dan even wat je wensen zijn.

Groetjes,
Team Loeca




Geen opmerkingen:

Een reactie posten