zaterdag 21 mei 2011

Gaat u met ons delen?

Twee weken geleden vertelden we jullie al, waarom het zolang geduurd heeft, voordat onze nieuwe kaart bedacht en ingevoerd werd. Dat kun je hier teruglezen.

Nu zijn we twee weken verder en eerlijk waar, alle kanjers van ons team worden helemaal happy van alle leuke en spontane reacties. Tevreden gasten, daar doen we het met elkaar allemaal voor.
Patrick is inmiddels helemaal thuis in zijn keuken en heeft uit onverwachte hoek een rechterhand in de keuken erbij gekregen. Joost is zo enthousiast, dat hij er zelfs aan denkt om volgend school jaar de koksopleiding te gaan volgen! Hoe leuk is het om met zulke horecahelden te werken! 

En natuurlijk gaat er wel eens wat fout. Waar mensen werken, worden nu eenmaal fouten gemaakt. Wat voor de één een mindere ervaring is, kan voor de ander helemaal geen punt zijn. Maar hoe goed en hoe mooi wij het allemaal willen en voor ogen hebben, jij bent onze gast die alles naar geheel eigen inzicht ervaart en beleefd. Parallel aan deze fysieke werkelijkheid is er in feite een totaal nieuwe wereld ontstaan, de wereld van de (virtuele) sociale netwerken. En dat lijkt voor velen een vreemde en vooral hele snelle wereld, maar het is de wereld waarin we nu leven en waarin men (eigen) ervaringen, belevingen en kennis steeds meer en steeds vaker deelt. Online op internet, Facebook, Hyves of Twitter en offline in het zonnetje op het strand, op verjaardagen of bij vrienden thuis en hopelijk ook face-to-face met ons! 

We horen graag jouw ervaringen, belevingen en kennis. En natuurlijk is het leuk om positiviteit te delen en te ontvangen,  maar we horen ook graag (eigen) negatieve ervaringen. Waarom? 
Het is eigenlijk helemaal niet moeilijk. We willen Loeca | eten en drinken continue verbeteren met als resultaat blije, vrolijke en tevreden gasten, die kunnen en willen genieten! 

Zou dat niet mooi zijn? 

Gastvrije groeten,

Het team van Loeca


Geen opmerkingen:

Een reactie posten